Farklı Bir Şehre Taşınırken Nelere Dikkat Etmeli?

şehirler arası nakliyat


Ev ya da iş yerleri farklı bir adrese taşınırken birçok zorluk da beraberinde gelişir. Ev ya da iş yerlerinin taşınma işlemlerinde bu zorlukların kolaylıkla üstesinden gelmek için ise konusunda uzman ve deneyimli olan evden eve nakliye firmasından destek alabilirsiniz. Farklı bir kente taşınırken ise şehirler arası evden eve nakliyat hizmeti sunan firma seçimine yer açmanız önerilir.

Şehirlerarası Evden Eve Nakliye Hizmet Başvurusu


Ev ya da iş yerinin taşınma işlemlerinde evden eve nakliye firmasından destek almak için öncelikle başvurunuzu gerçekleştirmeniz gerekir. Yapılacak olan başvuru kesin bir hizmet alımı anlamına gelmemektedir. Başvuru işlemi sonrasında hizmet için ödenecek olan bedel varsayıma göre belirlenmez. Bu hizmet alımı için başvurunuz sonrasında uzman personel adresinize ulaşım sağlayarak uzman eksper raporunu çıkarır.

Birçok farklı detaya yer vererek hazırlanan eksper raporu ise tamamen ücretsiz sunulan bir hizmettir. Bu işlem sonrasında ise hizmet bedeli belirlenerek tarafınıza iletilir. Konusunda uzman ve deneyimli ekip tarafından sunulacak olan evden eve nakliye işlemleri için hizmet bedeline onay vermeniz gerekir. Şehirler arası evden eve nakliyat hizmet bedeline onay vermeniz durumunda taraflar arasında imzalanacak olan hizmet sözleşmesinde belirlenen tarih ve zaman içinde sevk işlemine yer açılır.

Şehirlerarası Evden Eve Nakliye Hizmetleri


Ev ya da iş yerinizin farklı kentte taşınması sırasında destek alabileceğiniz evden eve nakliye firması uzman ve deneyimli olan ekip ile belirlenen gün ve saatte adresinize ulaşım sağlayarak tüm eşyanın paketlenerek kapalı kasa araçlara nakledilmesini sağlar.

Ev ya da iş yerinizin sevk işleminde yeni yerleşim yerinize ulaşım sağlayan araç içindeki eşyanız gene aynı titizlik ve özen ile taşınır. Mobilya montaj işlemlerinin gerçekleştirilerek hizmetin tamamlanması sonrasında ise eşyanın tam ve eksiksiz olarak teslim edildiğine dair onayınızın alınması sonrasında hizmet akdi sona erer.

Ev ya da iş yeri nakliyesinde yeni yerleşim yerinizin hazır olmaması durumunda ise evden eve nakliye firmasının depo hizmetinden de yararlanarak eşyalarınız belli bir süre korunmasını sağlayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder