gelin saçı modası


2019 gelin saçı modasında tıpkı gelinlik modellerinde olduğu gibi sadelik ve doğallık ön plandaydı. Dağınık topuz bu modellere örnek gösterilebilir. Doğal ve dalgalı özellikle su dalgası Saç modellerinde takılı olan incili salaş tokatlar 2019 yılında modasını sürdürmeye devam ediyor. Enseden at kuyruğu yapılan saçlara takılan renkli kurdeleler 2019 ve 2020 yılında en trend gelin saçı modelleri arasında yer alıyor.

2019 yılında Saç modasında kısa saçlı gelinlere de yer var. Dağınık topuz modellerinin yanı sıra ensemde küt şeklinde kesilmiş saçlara takılan taşlı taçlar da bu yıl modasını koruyor. Yani kısa saçlı gelinlerin sırf gelin topuzu yaptıracak diye kaynak saç taktırmasına gerek kalmıyor. Yarım toplu gelin saçları eskisi gibi maşalı ve süslü püslü tokalar ile yapılmıyor bunun yerine ince tek renk bir kurdele ile ortadan bağlanıyor. Genelde hafif su dalgası ya da fön uygulanarak yarım toplu Saç modeli uygulanıyor.

Kısa Saçlara 2019 Saç Modası


Kısa saçlı bayanlar dağınık topuz sevdasından vazgeçiyor çünkü onların da rahatlıkla kullanabileceği modeller mevcut. Arka taraftan takılan taçlar ve ön taraftan kullanılan kakül modelleri kısa saçlı gelinlerin de düğünlerinde şık olmasını sağlıyor. Önden iki tane ince örgü ve örgü taç modelleri de kısa saçlı gelinlerin 2019 yılında trend olarak kullandığı Saç tasarımları arasında yer alıyor. Taşlı tokalar ile duvağın birleştiği noktalarda kısa saçlı bayanlara yol gösteriyor.

Kısa saçlı bayanlarda ombre Saç rengi gelin saçı modelleri yapılırken sıklıkla kullanılıyor. Çünkü çift renkler her zaman gösterişli duruyor. Çoğu gelin doğal görünmek için saçlarına boya vurdurmuyor kendi doğal rengini kullanıyor. Kuaförlerde de saç şekli hakkında bilgi alınabilir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder