Labioplasti Ameliyatı Avantajları

 

Labioplasti Ameliyatı Avantajları

Labioplasti ameliyatı yardımıyla çok sayıda avantajdan yararlanacaksınız. Gelişmiş vajina görünümden dolayı daha iyi bir özgüven kazanacaksınız. Seks ve egzersiz esnasında ağrı veya rahatsızlık hissi duymayacaksınız.

Sürtünme endişesi veya şişkinlik endişesi olmaksızın olmadan dilediğiniz türdeki kıyafetleri giyme özgürlüğünü doyasıya yaşayacaksın.

İlişki Sırasında Vajinada Yanma Ve Acı

Bir bayan genital bölgesinin her zaman sağlıklı olması kadar doğru boyutta estetiklerinin bozulmamasını ister. Öyle ki bayanlar için bu sorun biçimine gelmekte ve gündelik yaşantılarına olduğu kadar cinsel yaşamlarında yansımaktadır. Kadınların genital organlarını beğenmemesi, pantolon, tayt, bikini giyerken yaşadıkları sorunların artması, cinsel birliktelik yaşama isteğinden aşırı derecede uzaklaşması kendi içine kapanması buna örnektir.

Labioplasti ameliyatları bayanların yaşadığı iç (küçük) dudak sarkmalarının düzeltilmesi noktasında önemli bir yere sahiptir. Bayanların iç çamaşırı giydiklerinde iç dudakların çok aşırı derecede büyümesi nedeniyle vajinal ve idrar yolu enfeksiyonları, genital bölgede tahriş ile oluşan bu durum, ağrılı cinsel ilişkiye (disparoniye) sebep olur.

Kadınların orgazm olmada yaşanan sıkıntılar ilişki sırasında vajinada yanma ve acı, ilişkiden sonra vajinada ağrı gibi Labioplasti probleminin oluşturduğu etkenler zamanla cinsel isteksizliğe sebep olur. Öyle ki cinsel isteksizliği olumsuz yönde arttıran bu olgular, zaman geçtikçe kadının daha kötü hissetmesine sebep olabilmektedir. 

Jenital bölgede oluşan deformasyon ya da sarkmalar operasyonla daha estetik bir kazanmaktadır. Aynı dış jenital görüntüden duydukları hoşnutsuzluğun giderilmesi ve vajinanın yapısal işlevlerinin düzenlenerek kadına tekrardan cinsellik isteklerinin de desteklenmesinİ içerir. ilişki sırasında vajinada yanma ve acı hissine sebep olur. Ayrıca ağrı spor aktiviteleriyle uğraşanlarda geniş büyük labiumların sürtünmesine bağlı tahriş, nedeniyle enfeksiyon gibi durumlar yaşanabilir. Dar kıyafet giymekten hoşlananlar aynı sıkıntılar yaşanabilir. Bu fiziksel rahatsızlıklara ek olarak, labianızın belirgin göze çarpan görünümünün rahatsız edici olduğunu düşünerek, kendinize özgüven duygusunda bir eksiklik oluşabilir.

Labioplasti Sonrası His Kaybı

 Labioplasti sonrası doku hasarı, kanama gibi komplikasyonlar tüm cerrahi girişimler sonrası görülmesi muhtemel komplikasyonlarındandır. Bu nedenle  labioplasti mutlaka uzman doktorlar tarafından, steril şartlarda ve gerekli donanıma sahip sağlık kuruluşlarında uygulanmalıdır. Labioplasti Ankara   uygulaması sonrası kanama görülmez. Nadiren sadece dikiş hattında sızıntı şeklinde ve lekelenme tarzında çok hafif bir kanama görülebilir. Ameliyattan sonraki ilk günlerde vulva ödemeleri nedeniyle labioplasti sonrası his kaybı, olabilir. Soğuk kompres uygulaması önerilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder