Sarımsak Çayı Diyeti Nedir


Sarımsak çayı mucizesi. Sarım çayı zayıflatır mı? Sarımsak çayı yapılışı ve tarifi? Tüm soruları cevabı.
Sarımsak Çayı Diyeti Nedir


Sarımsak çayı diyeti son günlerin hit olan konularından bir tanesi özellikle ünlülerin bu yönde yaptıkları reklamlar ve sık olarak gördüğünüz gazete,televizyon ve internet gibi yayın araçlarında reklamı çıkan bu mucizevi çay acaba gerçektende zayıflatıyor mu.
Sizin için bu gerçeği araştırdık. Ve ilginç bilgilere ulaştık.

Öncellike bu tür ve diğer çayların en büyük özelliklerinden bir tanesi. Metabolizmayı hızlandırması ve yiyilen besinlerin hızlı bir şekilde çeviriye girmesini sağlamaktadır. Sarımsak çayı da tam bu konuda sizlerin yardımına yetişmekte ve fayda sağlamaktadır.
Öncellikle bir çok marka ürün bu çayı çeşitli şekillerde hazır olarak poşetlere satıyorlar fakat ben pek tavsiye etmiyorum çünkü onlara bir şekilde toz haline getirebilmek için çeşitli uygulamalardan geçiyorlar benim size tavsiyem evde kolay şekilde yapabileceğiniz güzel bir tarif ile hem daha faydalı hem daha ekonomik olacaktır.

Öncellikle Bize Lazım Olacak Malzemeler
- 3-4 Baş sarımsak
- Taze sıkılmış bir bardak limon suyu
- Taze zencefil


Yapılışı ;
Öncellikle zencefili küçükce doğrayıp küçük bir tencerenin içersine atıyoruz ve öncellike 20 dakika zencefilin kaynamasını bekliyoruz. Kaynadıktan sonra o tencerenin içersinde 3-4 baş sarımsağımızı atıp 10 dakika da sarımsağın suyun içersinde demlenmesini bekliyoruz ve yarım saatin sonunda müthiş tarifimiz hazır. Bundan sonra yapmamız gereken ise tercihe göre değişebilir. Limon suyunu çayımızın üzerine isteğimize göre veya göz kararı bir şekilde ilave edip afiyetli bir şekilde içmek olacaktır.
Sabahları aç karnına içmeniz ve Akşamları birer bardak içmeniz hem metabolizmanızı hızlandıracak hemde kısa süre içersinde mucizevi değişimi sizde göreceksiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder