Halı Seçiminde Bunlara Dikkat Edin

Halı Yıkama İşi


Halı alırken pek çok insan nasıl bir halı alması konusunda kararsız kalır. Bu aşamada halı alırken şu kriterlere dikkat etmek işi biraz daha kolaylaştırır;


·         Aşırı kalın ya da aşırı ince yünlü olmamalı
·         Çok fazla bölmeler olmamalı çünkü bu temizliği zorlaştırır
·         Kolay yıkanabilir özelliğe sahip olmalı
·         Yumuşak dokulu olması hem kullanımını hem de temizliğini kolaylaştırır
·         Dalgalı renkler kiri belli etmez, bu nedenle çok koyu ya da çok açık renk tonları tercih edilmemelidir.


Halı Yıkama Konusunda Pratik Seçim


oldukça hassas bir konudur. Yıkanacak halının seçimi, modeli hatta rengi bile yıkamanın başarılı olup olmadığını netleştirir. Ancak profesyonel olarak uzman firmalardan destek almak halıların daha temiz olmasına yardımcı olur. İyi bir halı yıkama firması halının türü, rengi ve kiri ne olursa olsun uzman bir şekilde temizleyerek müşteri memnuniyetini sağlayacaktır.


Halılar Ne Kadar Süreyle Yıkatılmalı?


Eğer profesyonel bir halı yıkama işleminin ne kadar süre ile yapılacağı merak ediliyorsa bunun cevabı 6 ay süredir. Sık kullanılan halılar daha hijyenik olmak ve halının daha uzun süre kullanılması açısından 6 ayda bir yıkatılmalıdır. Ancak az kullanılan bir halı ise bu süre bir yıla çıkarılabilir. Halıyı çok sık yıkamak ömrünü kısaltır ve yıpratır.


Halı Yıkama Fiyatları


Halı yıkama fiyatları firmadan firmaya farklılık gösterir. Çünkü her firmanın kalitesi ve metrekare birimine biçtiği fiyat farklıdır. Tabi bu fiyat birimine halının yün şekli de dahildir. Net fiyat bilgisi vermek mümkün değildir. Bunun için önce güvenilir bir halı yıkama firması bularak o firma ile irtibata geçmek gerekir. Sizler de halılarınızı kesinlikle güvenilir şirketlere yıkatmalısınız ve seçiminizi doğru yapmalısınız.

Kaynak ; https://www.hedefhaliyikama.com.tr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder