Evet / Hayır Tarot - Eğlenceli Ama Açıklayıcı Bir Oyun!

 

Evet / Hayır Tarot - Eğlenceli Ama Açıklayıcı Bir Oyun!


Sorusuna odaklanırken kartları seçmek danışmana bağlı olduğu için bu etkileşimli bir oyundur. Anında netlik gerektiren bir duruma net ve anında yanıt almanın eğlenceli bir yolu. Basiret okuması olarak prensibini ve avantajlarını daha iyi anlamak için Evet/Hayır tarotunun bir genel bakışını burada bulabilirsiniz.

Evet Hayır için tarot baktıran kimdir?

Kart kullanımına dayalı diğer durugörü çekilişleri gibi, Evet / Hayır tarot, güvenilir cevaplar almayı sağlayan bir sprütüel çalışma şeklidir. Gerçekten de, bu tür tarot kavramı, pozitif, negatif veya nötr kartlar olabilen ana gizeminin kutupsallığına dayanmaktadır.

Evet / Hayır tarot okuması hem basit hem de hızlı olmasına rağmen, deneyimli tarologlar tarafından gerçekleştirilen kartların yorumuna% 100 güvenilebilir.

Sonuç olarak, bu etkileşimli oyun, hızlı ve kesin bir yanıt isteyen herkes için uygundur. Hızlı bir şekilde karar vermesi gereken, ancak bazı şüpheler nedeniyle hala tereddüt eden insanlar için iyi bir tavsiye. Elde edilen mesajlar tamamen güvenilirdir, çünkü kartlar yalan söylemez.

Neden tarota güvenin Evet Hayır?

Tarot 16. yüzyıldan beri takdir edilen bir kehanet aracı olmuştur ve yetenekli bir tarot uzmanları ve tarot eğitimi veren profesyonellerin  uzman ellerinde değerini kanıtlamaya devam etmektedir. Gerçekten de, Tarot ana kartları danışmanın geçmişine, bugününe ve geleceğine dair belirleyici olayları ortaya çıkarabilir.

Evet / Hayır tarotunda, bu kartların pozitif kartları negatif kartlardan ayırt etmeyi mümkün kılan kutuplara sahip olduğu bilinerek, sadece kozlar veya zaferler olarak da adlandırılan 22 büyük sır kullanılır. Çekilişte seçilen diğer kartlara bağlı olarak yorumu etkileyebilecek tarafsız kartlar bile.

Bu büyük gizemler sırasıyla şunlardır: Bateleur (veya Büyücü), Baş Rahibe, İmparatoriçe, İmparator, Papa, Aşık, Savaş Arabası, Adalet, Münzevi, Çarkıfelek, Güç, Adam Asmaca, Ölüm , Ölçülülük, Şeytan, Ev Tanrısı, Yıldız, Ay, Güneş, Yargı, Dünya ve Direk.

Böylece tarologlar, kartların sadece kutupsallığıyla yetinmeyerek, yorumlarını yaparken kartların özelliklerini, sembollerini ve ilettikleri mesajları da esas alırlar. Ayrıca doğru yorumlar yapabilmek için duygularına ve duyular dışı kapasitelerine, sadece birkaç kişiye tanınan psişik kapasitelerine atıfta bulunurlar.

 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder