Duvar Kaplamaları

Duvar Kaplama


Günümüzde, iç mimarlar ve ev sahipleri duvarları boyamaktan daha ileri gidiyorlar. Kağıt, kumaş, ahşap paneller, Paris tablolarının alçıları, dokulu boya veya sıvadan çeşitli duvar taşı çeşitleri ile kaplamaya kadar seçim yapıyorlar . Erişilebilen tüm seçenekler arasında en uygun maliyetli ve modaya uygun seçeneklerden biri duvar kaplamasıdır.

Duvar kaplaması, bir duvar yüzeyinin fayanslar aracılığıyla katmanlanmasıdır. Mutfakta ve tuvaletlerde giydirme esas olarak faydalı nedenlerle yapılırken, evin diğer odalarında fayanslar tamamen artırıcı bir etki için kullanılır. İç mekanlarınızın duvarlarını kaplamak için kullanılabilecek granit, mermer, sırlı kil, granit taş, kumtaşı, ayna fayans, çakıl taşları, çini yongaları, ithal fayanslar ve kırık camlar gibi farklı malzemeler vardır. Ayrıca, 2,5X8 ft boyutunda gelen akrilik bazlı alüminyum bileşik paneller gibi malzemeler de vardır.

Granit ve mermer fayanslar, duvar kaplamaları için tipik seçimdir . Göz alıcı tonları, tasarımları ve parlaklıkları sayesinde eve lüks bir hava katar. Tercihen kapı aralıklarında, girişlerde, oturma odalarında ve yemek odalarında kullanılır. Hava şartlarına dayanıklı olan granit, veranda gibi bir dış duvar için de tercih edilebilecek yüksek kaliteli bir malzemedir. Sert kullanımdan korunursa, bu doğal taşlar, onlarca yıl kullanılabilinir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder